Ytterdører - Norsk Vinduskompani

Flotte ytterdører

Ytterdører brukes mange ganger daglig, og må derfor være meget slitesterke. De skal holde kulden ute, varmen inne og være lette å bruke.

Hvilken ytterdør du velger er veldig viktig med tanke på husets fasade. Det er ofte ytterdøren dine gjester ser først, og derfor skal den passe til resten av husets stil og fremtoning.

 

Velg det riktige materialet til din ytterdør

Hos Norsk Vinduskompani kan du få ytterdører i 4 forskjellige materialer og en mengde forskjellige design. Ta gjerne en titt i vårt bildegalleri med ytterdører for mer inspirasjon.

Hvilket materiale du velger til din ytterdør er avhengig av flere ting – men man burde tenke på graden av vedlikehold døren krever. For eksempel, er tre/alu et nesten helt vedlikeholdsfritt materiale, mens mahogni og vanlig tre trenger mer etterbehandlinger.

 

Forskjellige ytterdører gir forskjellige inntrykk

Norsk Vinduskompani har et stort utvalg i dørtyper og fyllinger og vi kan dermed tilby den døren som passer best til deg, din smak, husets stil og dine øvrige ønsker.

Vi har også platedører - klikk her

Utfyll skjemaet, så blir du kontaktet angående vinduer og dører

Klikk her og velg materialet til din ytterdør

Ytterdører i tre
Ytterdører i tre-alu

 

Kanskje du også kan bruke et sidelys eller overlys til din ytterdør? 

De slipper inn godt med lys og gir inngangspartiet et løft. Vi har et stort utvalg i side- og overlys og hjelper deg gjerne med å finne det som passer best til din ytterdør.

Se sidelys her

Alle ytterdører og terrassedører er DVV- og CE-merkede og har 5 års garanti.