Nye vinduer - Norsk Vinduskompani

Behøver du nye vinduer?

Når du skal velge nye vinduer til ditt hus, er det noen faktorer som ganske sikkert er viktige for deg; kvalitet, pris og materiale.

Vi i Norsk Vinduskompani setter vår ære i den gode sammenhengen mellom pris og kvalitet, og man kan velge mellom 2 forskjellige material.

Nye vinduer i tre

Tre passer best for den som liker det ”klassiske, sjarmerende vinduet”, som gjerne ønsker den billigste løsningen, og som ikke har noe imot å svinge malepenselen rundt av og til.

Nye vinduer i tre/alu

Tre/alu er trevinduer med en pulverlakkert aluminiumsprofil utvendig som ikke krever annen vedlikehold enn en lett vask når du synes det trengs.

Nye vinduer i mahogni

Mahogni passer for den som ønsker et mer eksklusivt uttrykk og som liker tanken på at det eneste vedlikeholdet består av å olje elementet når mahognien blir grålig i fargen.

 

Utfyll skjemaet, så blir du kontaktet angående vinduer og dører

Velg det riktige materialet til dine nye vinduer

Her kan du velge materiale. Er du litt i tvil om hvilket materiale som passer best til deg og dine behov, kan du lese mer om materialene her

 

Klikk her og velg materialet til dine nye vinduer:

Nye vinduer i tre
Nye vinduer i tre-alu

Pris på nye vinduer

Da vinduer ofte leveres som en samlet løsning – dvs. nye vinduer til et helt hus av gangen – er det vanskelig å sette en generell pris på nye vinduer eller et enkelt nytt vindu.

Fyll derfor ut en prisforespørsel på nett, eller ring gjerne vårt kundesenter som alltid vil være behjelpelig med å avdekke dine behov og gi deg et uforpliktende tilbud på nye vinduer.