Krysspostvinduer - Norsk Vinduskompani

Krysspostvinduer i kjempegod kvalitet

 

Våre krysspostvinduer er stilfulle kvalitetsvinduer – faktisk gir vi deg 5 års garanti uansett hva slags materiale du velger til dine vinduer. De er også CE- og DVV-merkede.

 

Krysspostvinduer i mange materialer

Det er viktig å velge vinduer som passer til husets stil. Utover dette, er det ofte smak og behag for hvilket materiale kundene våre velger til sine krysspostvinduer.

En av de andre viktige tingene som man bør tenke på er graden av vedlikehold. For eksempel er tre/aluminium praktisk talt vedlikeholdsfritt.

Krysspostvinduer med eller uten sprosser?

Når du vælger krysspostvinduer fra Norsk Vinduskompani, kan du enten velge å få vinduene leveret uten sprosser, eller velge mellom flere forskjellige typer sprosser, inndelt etter dine ønsker.

Ønsker du å ta en nærmere titt på hvordan krysspostsvinduer vil se ut på forskjellige hustyper, har vi mange inspirasjonsbilder i vårt galleri.

 

Utfyll skjemaet, så blir du kontaktet angående vinduer og dører

Klikk her for å velge materiale til dine krysspostvinduer:

Krysspostvinduer i tre
Krysspostvinduer i tre-alu

Hengsler og grep

Vinduene er vanligvis sidehengslede, men hvis man heller trenger et topphengslet vindu av praktiske årsaker, er det også mulig å lage dette. De sidehengslede vinduene er standard med hasper og stormkroker, men som et alternativ kan også velge et grep med friksjonsbremse.

Krysspostvinduer vaskes fra utsiden og med en løs loddpost kan vinduet også brukes som en rømningsåpning.

 

Hvilken profiltype skal dine krysspostvinduer have?

Krysspostvinduer kan leveres i forskjellige profiler avhengig af material – Retroline, Classic og Softline. Les mer om de tre profiltypene.